Apologize

Ada 1 lagi lagu yang blakangan aku dengerin. Cocok aja di telingaku, dipake sambil kerja juga asik. Buat jejingkrakan kalo pas lagi sebel sama orang juga oke punya hahahah.

Apologize by One Republic

I’m holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I’m hearing what you say
But I just can’t make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait…
You tell me that you’re sorry
Didn’t think I’d turn around and say..

That it’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late

I’d take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that’s nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it’s turning blue
And you say
Sorry like the Angel Heaven let me think was you,
But I’m afraid

It’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late
Woahooo woah

It’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, yeah yeah
I said it’s too late to apologize, a yeah

I’m holding on your rope
Got me ten feet off the ground…

Rencana Akhir Pekan

Yiiiihaaa besok minggu, I LOVE SUNDAY. Minggu kemaren udah diiisi dengan acara arisan di Plaza Semanggi dan jalan-jalan ke Kota Tua. Cukup melelahkan dan menyenangkan. Besok, aku dan beberapa rekan kerja (aish, temen di kantor maksudku) akan berkunjung ke RS Darmais untuk bermain dengan adik-adik di sana.

Ini tadi Mbak Lala, seniorku, mendapat kabar dari pihak RS, katanya si kami bisa membawa beberapa kaos putih polos yang nantinya akan kami warnai bersama adik-adik di tempat perawatan kanker di sana. Dari dulu banget ini salah satu impianku, bisa jadi relawan untuk kegiatan sosial. Alhamdulillaah mulai dibukakan jalan ke sana.

Aku ga sabar untuk bertemu dengan mereka, berbagi kebahagiaan yang kami miliki. Ah rasanya malu sekali jika aku harus berkeluh kesah karena bosan atau lelah bekerja, karna sesungguhnya aku dikaruniai umur dan kesehatan yang tak ternilai harganya.

Pray for me guys, semoga aku ga nangis di sana dan bisa menghibur mereka (walo sedikit).

The Man You Need

Ga sengaja pas maenan YouTube gara-gara nyari lagu Apologize-One Republic, nemuin si cowok lucu ini. Lagunya kereeen (menurutku), bikin adem yang denger.

Kalo mau liat ini link nya.

Jangan salahkan aku kalo habis liat jadi pen punya someone, menikah dan sejenisnya hihihi…

Lyric The Man You Need by Ricardo Munoz

When I get old, hold me
And when it gets cold, warm me
Cause when it gets so lonely…
I shut my eyes, and remember the time we met

When yesterday’s left my view
My memories long for you
Dreams in the night
Giving me sight
Letting me hold on to you

And I’m gonna live my life to be the man I wanna be
And I’m gonna treat you like you mean the world to me
And I won’t play no games, ’cause I’ve already won you
And I’m gonna live my life to be the man you need

You’ve given me all I have
There’s nothing that I’d give back
The future is so, so bright
You and I, gonna stick to the end of time

When I look ahead, I see
A picture of you and me
Silver strands Holdin’ hands
Living with love around us

And I’m gonna live my life to be the man I wanna be
And I’m gonna treat you like you mean the world to me
And I won’t play no games, ’cause I’ve already won you
And I’m gonna live my life to be the man you need

Please believe That I won’t let you down
I’m gonna be the rock you’re looking for

And I’m gonna live my life to be the man I wanna be
And I’m gonna treat you like you mean the world to me
And I won’t play no games, ’cause I’ve already won you
And I’m gonna live my life to be the man you need

Sedang Bosan

Lagi merasa bosan mampus di kantor. Ga tau mau ngapain biar bosennya bisa hilang. Padahal ga terlalu cape si, kemaren juga pulang (agak) sore jam 17.30. Tidur awal juga. Harusnya hari ini badan seger.

Tapi gtau, mood lagi jelek kali ya jadi bawaannya malas dan bosan huhuhu. Enaknya ngapain si kalo bosan gini?