2010 Wish List

Fine *take a deep breath*…

Karena Mbak Nyun telah merusak nama baikku, dengan memaparkan sebagian wish listku pada postinganku sebelumnya, maka aku mau nulisin My Wish List For 2010. Not all, just part of it. And i’ll leave the rest as my own secret that i never tell *Gossip Girl mode: on*😀.

Here we go *jreng jreng jreng*.

  • I will have a passport before March. Dan harus ngurus sendiri, ga pake agen *ngirit version*.
  • I will take foreign language course/courses.
  • I will go to Dufan on weekdays *ketawa setan*.
  • I will go to Karimun Jawa on March, Phuket and Phi Phi island on May. Just cant wait for this ^^.
  • Iyah, aku pernah bilang pengen nyoba ngamen >.< seru aja keknya rame-rame. Kata Elly ngamen di depan bule seru lo. Kali aja dibayar dollar $_$ heheheh.
  • Smell and see my own blood in surgery room.
  • Increase saving.
  • Buy a gift or gifts for my self on my birthday *wink*.

I think enough untuk yang bisa dishare ^^. Hope we’ll have a great year yaaaaay! ^__________^

PS:
“If you obey all the rules, you miss all the fun”  – Katharine Hepburn
“The real fun of living wisely is that you get to be smug about it” – Bill Watterson

8 thoughts on “2010 Wish List

  1. aliefmaksum berkata:

    Hahaha, bagian “PS” itu buat alibi kalo resolusi ga ke capai ya :p? Eh, kamu udah test di EF pit? Aku juga pengen ikutan (testnya doank dulu) @_@

Habis maen komen dong :D

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s